Bothnia Broadband

Aktuellt

  • E-mail på knappen "webmail" till höger eller här.    
  • Fråga innan du gräver  
  • Vädret i Malax nu 

Avbrott/Underhåll


 
Bothnia Broadband erbjuder snabba och pålitliga bredbandsförbindelser utan bindningstid. Du betalar endast uppsägningsmånaden till slut. Installationsmånaden är gratis. 

BOB Fiber

Våra behov av snabb kommunikation blir allt större. Det skall gå allt snabbare att ladda ned och surfa på nätet. Vi vill kunna se högkvalitativa kabel-TV kanaler i HD upplösning samt ta del av alla de nya TV tjänster som möjliggörs via IPTV. Att ringa, ja t.o.m. gratis via nätet skall också vara en självklarhet.
Med en BOB fiberanslutning förverkligas allt detta och mycket därtill. Din fastighet är klar att möta dagens och morgondagens krav på snabb och säker kommunikation och under lång tid framöver. Fiberanslutningen höjer också värdet på din fastighet.

BOB ligger i landets absoluta topp gällande fiberutbyggnaden. Vårt första fibernät byggde vi år 2002 och efter det har vårt fibernät byggts ut årligen. Bor eller bygger du inom ett område som ännu inte är utbyggt är det inga problem. Vi förverkligar då din anslutning med trådlös förbindelse och ansluter din fastighet till fibernätet så fort området är utbyggt. Du betalar för anslutningen först då vi kopplat in fibern.

Anslutningsavgift 1 370 euro, Nätavgiften är 32 euro/månad inklusive mottagarenheten.
Med 50/50 Mbps internet är månadsavgiften totalt 39,80 euro/månad.

Intresserad?

Vänd dig med förtroende till oss. Tag kontakt när det passar dig bäst så berättar vi mera för att gemensamt komma fram till vad som är den bästa lösningen just för din fastighet, gammal som ny, liten som stor.


BOB Trådlöst 

En trådlös anslutnings fördelar är:

- Snabbt att installera - leveranstid ca. 2 veckor. 
- Fast pris - oavsett hur mycket eller hur ofta anslutningen används är priset detsamma
- Fast anslutning - mottagaren är inte flyttbar utan monteras inom täckningsområdet

Månadsavgift 39.80 euro/månad

Lägenhet

Vi har fiberförbindelse till de flesta bostadsbolag i Malax och även till grannkommunerna. Ingen inkopplingsavgift, bara månadsavgift 39,80 euro/månad (30/30 Mbps) inklusive utrustning.